Commercieel Medewerker

Stina Eneman Jobs

Binnen Be-Ge Savas Seating NV (België) zijn wij op zoek naar een:

 

Commercieel Medewerker (fulltime)

Wat doe je:

Je bent verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Dit zijn zowel bestaande klanten als ook het leggen van nieuwe contacten.  Je verdiept je in de klanten en je bent gefocust op hun behoefte. Door je nauw contact met de juiste klanten weet je wat er bij hen speelt en wat de toekomstige ontwikkelingen zijn. Hierdoor ben je in staat de behoefte van de klant te vertalen naar ons producten- en servicepakket. Zo bewijs je de meerwaarde die we bieden.

Na een inleerperiode verricht je je werkzaamheden voornamelijk in de buitendienst, maar je bent ook gedeeltelijk werkzaam vanuit ons kantoor in Leuven. Op kantoor werk je aan het plannen van kwalitatief goede bezoeken voor de dagen dat je buiten bent, werk je de afgelegde bezoeken uit en stel je offertes op.

De ondersteuning wordt geboden vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel (Nederland). Op deze locatie zijn ook de overige afdelingen (zoals Productie/Supply Chain/Financiën/R&D en dergelijke) gevestigd.

Per januari 2019 gaan wij onze huidige locatie in Leuven verlaten en verhuizen we naar een andere locatie, waarschijnlijk in dezelfde regio.

Wie zoeken we:

Je hebt een opleiding op MBO-niveau en je beschikt over minimaal enkele jaren relevante werkervaring. Bovenal ben je een teamspeler, pro-actief en je denkt in mogelijkheden. Uiteraard ben je commercieel ingesteld en leg je makkelijk contact. Je kunt goed zelfstandig werken, je weet je werkzaamheden goed te structureren en je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef. Je beheerst in ieder geval de Nederlandse (Belgische) en Franse taal goed. Als je daarnaast ook de Duitse en Engelse taal beheerst is een pré.

Wat hebben we te bieden:

Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden, bieden we je een functie met meer dan voldoende uitdaging. Je maakt deel uit van een team van betrokken collega’s die ons mooie bedrijf gemaakt hebben tot wat het nu is en continue verder willen ontwikkelen.

Wat moet je doen: Als je interesse hebt in deze functie, mail dan vandaag nog een korte brief met curriculum Vitae naar Ivo Heuvelmans.
Voor meer informatie kun je ook met Ivo Heuvelmans (General Manager) contact opnemen op 06-53635773.