Technical Engineer (Public Transport & Quality)

Stina Eneman Jobs

Ter versterking van ons team in Zaltbommel zijn wij op zoek naar een:

Technical Engineer (Public Transport & Quality)

Wat doe je:

In deze veelzijdige fulltime functie is je werk te verdelen in drie hoofdgroepen, te weten:

‘Reguliere R&D werkzaamheden’: Dit betreft werkzaamheden zoals het opstellen en updaten van tekeningen en berekeningen. Ook heb je, naast intern contact met bijvoorbeeld de sales managers, op technisch gebied indien nodig direct contact met de klant.

‘Quality’: Hierbij moet je denken aan het opzetten van efficiënte kwaliteitscontrole en het op dit gebied sturen van onze leveranciers. Ook productverbetering en het opzetten en bijhouden van CE dossiers heeft je aandacht. Tevens ben je betrokken bij alle ISO gerelateerde zaken en ontwikkelingen.

‘Public Transport Competence Center’: Be-Ge Savas BV is voor de gehele Be-Ge holding het Public Transport Competence Center. Je begeleidt nationale en internationale Public Transport projecten, adviseert bij het opstellen van offertes en geeft je input op technisch gebied in het verdere commerciële proces.

Je weet je bijdrage aan de organisatie als Technical Engineer te vertalen in kansen voor ons bedrijf. Je verricht je werkzaamheden uiteraard in afstemming met je leidinggevende (Manager Projects & Quality).

Wie zoeken we:

Je hebt bij voorkeur een MBO/HBO opleiding met aanvullende studie(s) op gebied van bijvoorbeeld kwaliteitssystemen en/of projectmanagement. Ervaring in het verrichten van 8d klachtenregistratie, 3D modeling in SolidWorks, openbare aanbestedingen en een gedegen materiaalkennis (bij voorkeur uiteraard in de stoelenbranche) zijn een pré. Je spreekt en schrijft goed Engels (Frans en Duits is een pré) en bent daarnaast pro-actief, een teamspeler, commercieel en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsbesef.

Wat hebben we te bieden:

Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden binnen een gezond en groeiend bedrijf, bieden we je een uitdagende functie met meer dan voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Je maakt deel uit van een team van zeer betrokken en kundige collega’s die ons mooie bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is en verder willen bouwen aan de toekomst ervan. De business unit Public Transport binnen ons bedrijf is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Per 1 januari 2018 wordt dit uitgebreid naar certificering op basis van ISO 9001-2015 voor het gehele bedrijf.

Wat moet je doen: Als je interesse hebt in deze functie, mail dan een korte brief en curriculum vitae naar Maarten de Hoop Voor meer informatie kun je ook met Maarten de Hoop (Manager Projects & Quality) contact opnemen op 0418-515322.